Fotorelacje

Luty - "Czym to smakuje?"
Z pozoru zwykłe warzywa po dodaniu kilku nieoczywistych składników mogą utworzyć niesamowicie pyszne dania dla dużych i małych. Tym razem,uczestnicy warsztatów, przygotowali trzy pyszne potrawy, które zaskoczyły nie jednego. Seler/rybę, nutellę z ciecierzycy oraz hot dogi z batata.























Styczeń -  "Nowy Rok i nowe pomysły na śniadanie"
Śniadanie - najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Jak zrobić je aby było zdrowe i dające nam siłę na cały dzień? Uczestnicy podczas warsztatów wykonali trzy pełnowartościowe śniadania, które doskonale urozmaicą  tygodniowe menu.




























 

 
Listopad - "Zdrowe słodycze"

Czy słodycze mogą być zdrowe ? Okazuje się, że jak najbardziej. Uczestnicy podczas tego warsztatu wykonali trzy rodzaje słodkości, którymi można delektować się od śniadania.

 




















 


  Październik-"Makaron,placki i ciasto"Czy te potrawy można zrobić z warzyw i owoców?

Podczas warsztatów uczestnicy wykonali trzy dania , których głównymi składnikami były owoce i warzywa.

















Wrzesień-"Bierzemy warzywa do szkoły, czyli kolorowe lunchboxy na początek roku szkolnego"


Podczas warsztatów uczestnicy przygotowali dwa rodzaje past do kanapek , springrollsy oraz owocowe szaszłyki. 














Maj-"Zielono mi"czyli wiosenne nowalijki.


Podczas warsztatów uczestnicy  przygotowali kaszotto  ze szparagami oraz sałatkę z kaszy, buraków, prażonych orzechów i cukinii. 


























 

 

Kwiecień-„KOPYTKA CZY LENIWE? POJEDYNEK GIGANTÓW”

Podczas warsztatów uczestnicy  przygotowali kopytka w sosie szpinakowym z suszonymi pomidorami oraz leniwe z pokruszonymi orzechami i sosem malinowym.







































Brak komentarzy:

Prześlij komentarz